مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی دانشگاه

سلام وفت بخیر
من پدرم سال 98فوت شده ومن ترم چهارمی هست که دردانشگاه سمنان درس میخونم،مادرم توانایی کار کردن ندارد و بایدبرگردم تهران تابتونم خرج مادرم وخواهر برادرم روبدهم،فرزند دختر خانواده هستم وفرزندان ارشدم،میتونم قیم مادرم بشوم وازطریقش انتقالی یا حداقل مهمانی بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله به دادسرای محجورین مراجعه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که مادر شما محجور باشد یا مجنون باشد می‌توانید قیم بشوید در غیر این صورت شما باید کفیل بشوید نه قیم و این دادخواست را به دادگاه محل اقامت مادرتان تقدیم نمایید