مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال شخصی

سلام
بنده بعلت طی چند بار اخطار اداره آب قبض آب مشترک ساختمان پرداخت کردم یکی از واحدها هزینه بنده چند ماهه نمیده ولی خودم در آن ساختمان سکونت نداشتم و به مستاجر اجاره داده بودم به تازگی فروختم طی چند بار حضوری و تلفنی از ان واحد درخواست طلبم را کردم اما نتیجه ای نگرفتم تا این که دیشب مجددا رفتم در محل زنگ واحد را زدم و گفتم طلبم را میخواهم از پشت ایفون و تلفنی به بنده اهانت و بد دهنی کرد و گفت: هر کاری دوست داری بکن پولت را نمیدم هر چی دم دست هست بردار ببر بنده عصبانی شدم آیفون جلوی درب را کندم و بردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید این کار بنده انجام دادم درسته یا نه؟ اون طرف شکایت کنه چه عوابقی داره؟ و در دادگاه محکوم میشم؟ تشکر.

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
این عمل شما جرم است و مجازات حبس دارد.