مشاوره حقوقی رایگان - شرایط حضانت فرزند

با سلام
اینجانب م. از تاریخ 1402/11/29 به دلیل توهینهایی که همسرم به من و خانواده ام مینمودند؛خانه همسرم را ترک نمودم و تا به امروز مراجعت نکرده ام. برای دریافت مهریه اقدام نموده ام.
یک پسر 4 ساله دارم. که هر وقت پدرش میخواست ملاقات داشت.
حال 5 روزی هست که پسرم را برده و هیچ خبری از آن ندارم. چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود طی دستور موقت اقدام نمایید
دادخواست استرداد طفل مطرح گردد
تخصصا اقدام نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام دستور موقت و استرداد فرزندتان را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضانت فرزند تا 7 سالگی بر عهده مادر و بیشتر از 7 سال بر ‌عهده پدر
است
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دستور موقت ملاقات طفل اخذ و سپس دادخواست استرداد طفل تنظیم گردد