مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریز یارانه

با سلام واحترام
من برای یارانه ثبت نام کردم ولی درخواستم قبول نشد، بعدش اعتراض کردم ظاهرا بعد از اعتراض مشمول یارانه شدم، الان یک سال و نیمه که مشمول یارانه هستم ولی تا این اواخر خودم خبر نداشتم تا این که با توصیه یکی از آشنایان دوباره پیگیرش شدم و سایت مربوطه رو چک کردم و متوجه شدم 17 دوره برای من یارانه واریز شده ولی هیچ مبلغی به حساب من نیومده بود، رفتم فرمانداری قضیه رو پیگیری کردم و گفتن چون شماره حساب بانک خصوصی دادی این مشکل برات پیش اومده حالا باید بری دیوان عدالت اداری شکایت کنی، حالا سوالم اینه که داخل دادخواست باید از کی شکایت کنم، سازمان هدفمندی یارانه یا وزارت کار؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان هدفمندی یارانه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از فرمانداری واحد هدفمندی یارانه ها پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا باید اظهارنامه مطابق اصلاحیه قانون جدید دیوان عدالت اداری به سازمان هدفمندی یارانه ارسال و تا سه ماه منتظر باشید پس از آن طرح شکایت در دیوان عدالت اداری متصور است بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید