مشاوره حقوقی رایگان - سوالی در خصوص سرمایه شرکت با مسئولیت محدود

با سلام و عرض ادب
من سوالم در خصوص سرمایه در شرکت با مسئولیت محدود هستش میخوام بدونم این سرمایه ای که در بدو تاسیس شرکت تامین میشه اولاً این پول کجا باید واریز بشه و ثانیاً چنانچه این سرمایه در حساب شرکت سپرده بشه آیا قابلیت استفاده و برداشت داره یا خیر ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشاپیش از عنایت شما قدردانم

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

سرمایه نقدی شرکت در حساب بانکی متعلق به شرکت تأمین می شود
وجه سرمایه شرکت برای تجارت و داد و ستد شرکت است و مسلماً در راستای فعالیت تجاری شرکت مورد استفاده قرار می گیرد

سپرده بانکی نیست
سرمایه نقدی شرکت برای تجارت است