مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با عرض سلام و خسته نباشید من 5 سال در یک درمانگاه کار کردم و بیمه بودم تا اینکه اسفند 98 کارفرما بعد اتمام قراردادم قرارداد جدید با من نبست و نامه عدم‌نیاز برام زدن من تو سایت هم ثبت‌نام کردم، ازونجایی که بیکاری من ربطی به کرونا نداره باز هم باید صبر کنم تا پیامک برام بیاد یا میتونم حضورا مدارکمو ببرم اداره بیمه چون یک جا خوندم که امثال من باید طبق روال کارشونو انجام بدن البته که من به اداره بیمه رفتم و همین توضیحاتو دادم ولی قبول نکردن و گفتن باید صبر کنی آیا واقعا باید صبر کنم یا حضورا برم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله متاسفانه کرونا و غیر کرونا مطرح نیست و عملا همه از یک سایت ثبت نام و کد رهگیری دریافت و منتظر پیامک هستند تا بررسی شود

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

وقتی بیمه جواب را می دهد بروید بازرسی بیمه پیگیری کنید