مشاوره حقوقی رایگان - دریافت نکردن وام کرونا

من زنم و شوهرمم بیکار و من سرپرستم به چه دلیلی وام و کمک معیشتی من دریافت نکردم ما پول پوشک بچه ام رو نمیتونم جور کنم بعد سوپری سر کوچه خونه 3طبقه داره هم کمک معیشتی کرونا دریافت کرده هم وام کرونا خدا از دولت نگذره من که نمیگذرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام الان این سوال حقوقی هست که سوال فرمودید یا ناله و نفرین دولت ؟ چه کمکی از گروه وکلا برمیاد ؟