مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از همسرم

سلام خسته نباشید، بنده 6 سال ازدواج کردم یک دختر 3 ساله دارم وضع مالی شوهرم داغونه سرکار نمیره معتاده رفیق بازه جوری که من اگه خونه نباشم دوستاش میان خونه مواد میکشن من دو دفعه واسه اینکه شوهرم آدم بشه و بشینه سر زندگیش حاضر شدم رحم اجاره بشم که یبار گرفت و بنده باردار شدم دوقلو حتی کار خیاطی میاوردم خونه انجام میدادم حتی خانواده خودشم حاضرن بیان دادگاه و به نفع من شهادت بدن که پسرشون بیکارو معتاده منو از خونه انداخت بیرون اومدم خونه بابام میخوام برم دادخواست طلاق بدم فقط میخوام حقو حقوقمو و حضانت بچمو بگیرم ازش چیکار باید انجام بدم اگه میشه راهنماییم کنین واقعا اوضاع روحیم بده همش منو تهدید میکنه.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز شما میتونید به استناد اعتیاد و عدم پرداخت نفقه دادخواست طلاق بدید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما دارای عسر و حرج مضاعف هم هستید میتوانید تقاضای طلاق کنید به احتمال زیاد هم موفق خواهید شد و با توجه به معتاد بودن همسرتان هم قریب به یقین حضانت فرزندان مشترک را هم به شما خواهند داد و از باب تهدید هم میتوانید شکایت کنید این گونه افراد معتاد بسیار اسیب پذیر و بعضا غیر قابل تغییر هستند اقدام کنید تحت حمایت قانون خواهید بود از فشار اهرم مهریه نیز بی بهره نباشید