مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه مهریه و احضاریه

سلام .. همسرم از ثبت بابت مهر حسابم را بسته و ماشینم را هم از نقل و انتقال جلوگیری کرده. هنوز دادگاه برگذار نشده. سوال اگر با آمدن برگه احضاریه اول جهت رسیدگی به دادگاه نروم چه میشود؟؟ چندبار دادگاه برگه احضاریه برای من میفرستد؟؟ میخواهم با آمدن احضار اول به دادگاه نروم تا شاید ریش سفیدی مجدد فایده داشته باشد!! چون گاهی گذشت زمان بیشتر کمک میکند. اگر بار اول نروم چه میشود؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
همسر شما از طریق ثبت اقدام نموده باشد. جلسه دادگاهی تشکیل نمی شود.