مشاوره حقوقی رایگان - اساتید عزیز کمک فرمایند

استاد بزگوار
سلام
در اسفند سال 96 شکایتی علیه بنده در دادسرای جرایم رایانه ای تهران انجام گرفت. در اردیبهشت ماه سال 97 ابلاغیه از دادسرای نیابت کرج به دست بنده رسید و بنده متهم به مزاحمت تلفنی، تهدید، توهین و انتشار تصاویر خصوصی متهم شده بودم. خانمی که شکایت کرده بود از همکلاسی های بنده بود و ما در رابطه بودیم. ایشان به بهانه پایان نامه در تابستان به تهران آمد و گفتند که جایی برای ماندن ندارند. بنده ایشان را به خانه مادر بردم و از بردن به خانه خود امتناع کردم. در این مدت رابطه صمیمی داشتیم و عکس های مختلفی گرفتیم. ایشان را به پدرم هم معرفی کردم و سرانجام بعد از چند روز به شهرشان بازگشت. من مطلع شدم که ایشان با کس دیگه ای در ارتباط هست و سعی کردم این رابطه را تمام کنم. البته ایشان در طول رابطه بارها به بهانه های مختلف از جمله وضعیت بد مالی پول گرفتند که پرینت حساب بانکی را هم ضمیمه پرونده کردم
القصه بین ما دعوایی صورت گرفت و این خانم اسکرین شات به دادسرا برد و از بنده شکایت کرد و ادعا کرد که تصویر خصوصی مان را بنده پخش کرده ام. بنده احضار شدم و رفتم و گوشی و لبتاب بنده را ضبط و با جواز کسب از دادسرا نیابت خارج شدم و اطلاع دارم که گزارش فتا پس از بررسی ها اعلام کردند که هیچ عکسی در گوشی و لبتاب بنده پیدا نشده است.
بعد از آن در دادسرای اصلی ابلاغیه ای آمد جهت مواجه حضوری که آن روز بنده رفتم شاکی و قاضی دادسرا نیامد اما بنده حضورم را اعلام کردم
سرانجام پس از چندین ماه به دادسرا مراجعه کرده و درخواست رفع توقیف اموال کردم و دوباره با نیابت کرج لبتابم را پس گرفتم.
در سال 98 ابلاغیه مبنی بر قرار نهایی برای بنده و پدرم که ضامن بودند و شاکی صادر گردید اما در سامانه ثنا هیچ توضیحی به ما داده نشده بود. پس از یکسال امروز پیام آمده است که پرونده شما با شماره ...... با شماره بایگانی به شعبه کیفری دوم قدوسی ارجاع داده شده است.
به نظر شما رای احتمالی چیست ؟ آیا بنده با 50 صفحه اسکرین شات مجرم شناخته شده ام؟
آیا اگر مجازات باشد امکان تبدیل هست؟ سابقه کیفری ندارم.
4 سال است که مرا درگیر کرده ...

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

یا کیفرخواست صادر شده و شما متهم شناخته و جهت پیگیری قضایی به دادگاه کیفری ارجاع شده آیید
یا
منع تعقیب صادر شده و شما تبریک شده آیید و شاکی به قرار اعتراض کرده و جهت پیگیری اعتراض ایشان پرونده به دادگاه کیفری رفته
ولی حتما پیگیر پرونده کیفری شوید که حقی از شما ضایع نشود