مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

جلوگیری از شکایت علیه خودم
سلام، خودروی خود را بدون قولنامه همراه با تمام مدارک به اضافه وکالت تعویض پلاک با مدت 1ساله به شخصی واگذار کردم که از تعویض پلاک و سند زدن امتناع میکند و بعد از 3 ماه میخواد از من شکایت کند چگونه و به چه شکل نمی دانم، ولی بدلیل داشتن بدهی که تقریبا برابر با خلافی خودرو میباشد به اختلاف خوردیم، میشه راهنمایی کنید که حد و حدود و اختیاراتم رو بدونم؟ تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

هر کس میتونه علیه دیگران شکایت کنه و نمیشه جلوشو گرفت ولی شما میتونید تقاضای فک پلاک کنید

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛ قانونی جهت جلوگیری از شکایت نداریم. در صورت متخلف بودن جنابعالی، طرف معامله بر علیه شما دعوی حقوقی یا کیفری مطرح خواهد نمود.