مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار چت و عکس

بنده خانم متاهل هستم، با اقایی متاهل رابطه حضوری و چت مستهجن در اینستاگرام داشتم و اطلاعات زیادی از خودم و خانوادم و زندگیم در چت هست
ایشون اسکرین شات گرفتن و اقدام به اخاذی و تهدید به انتشار اسکرین شات چتها و عکسهای خصوصی و ازار خانوادم و با لفظ اینکه ( داغ عزیزانت رو به دلت میذارم ) می کنند و حضوری به درب منزلم اومدن و 110 صورتجلسه کرده
من پیامهای خودم رو پاک کردم و دیلیت اکانت اینستا و ایمیلم هم کردم
از ایشون بابت تهدید شکایت کردم چطور در مقابل استناد شخص به اون اسکرین شاتها که اصل پیامها (پیامهای خودم) موجود نیست از خودم دفاع کنم
با انکار کردن و بیان اینکه اون یک چت ساختگی هست به من کمکی می کنه !؟
لطفا اگه هر راهی وجود داره که مانع از اثبات رابطه نامشروع بشه راهنماییم کنید، به لحاظ اعتیاد همسرم و اخلاق بد و کتکاری های مدامش و داشتن فرزند و اینکه خانواده خودم حامی من نبوده و نیستن علیرغم این که حق طلاق دارم نمیتونم جدا بشم و بر اثر تنهایی و عسر و حرج این اشنایی و چت رخ داده بسیار هم پشیمون هستم

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اولا اون اقا نميتونه شما رو بعلت انتشار اسكرين شات تهديد كنه و شما خيالت از اين جهت راحت باشه چون تهديد به انتشار موارد خصوصى و اسكرين جرم محسوب ميشه ثانيا در مورد رابطه شما مگر كسى ادعا كرده يا شوهر شما مگه شكايت كرده ؟ چون متن شما مفهوم نبود و اون اقا هم نميتونه بعلت رابطه از شما شكايت كنه چون در وحله اول خودش متهم ميشود بهر حال من دقيقا متوجه خواسته شما نشدم ميتوانيد تماس بگيريد