مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام
براساس فیش های حقوقی دوره سربازی حق بیمه و بازنشستگی را پرداخت کرده ام چگونه می توان این پرداختی ها را به بیمه انتقال داد . بیمه می گوید این پرداختی ها قابل قبول نیست راه قانونی آن چیست ایا می شود از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کرد .
ایا قانونی در بیمه است که بتوان بر اساس آن پرداختی های دوران سربازی که با ایتم بیمه و بازنشستگی است و در فیش حقوقی دوران سربازی است را زنده کرد

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

خیر شما باید ما به التفاوت بیمه را پرداخت کنی