مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن شناسنامه

با سلام چند ماه پیش شناسنامه دختر بنده (زیر 15 سال) مفقود شده و بنده یک هفته بعد اقدام به گرفتن المثنی نمودم و الان المثنی رو دارم اما در آن وقت از طریق روزنامه رسمی اعلام مفقودی نکردم. آیا اگر کسی از شناسنامه مفقود شده سوء استفاده نماید با توجه به صدور المثنی مسئولیت حقوقی متوجه اینجانب است؟ آیا پس از صدور شناسنامه المثنی اعلام مفقودی در روزنامه رسمی نیاز است؟

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛ سریعا به دادسرای محل مفقودی شناسنامه مراجعه و اعلام مفقودی نمائید.