مشاوره حقوقی رایگان - در استفاده بار دوم از بیمه بیکاری تعداد ماهای استفاده شده کسر میگردد؟

با سلام وقت بخیر
من سه و نیم سال سابقه کاری در شرکتی را دارم الان که قرارداد بنده تمدید نمیشود در صورت استفاده از بیمه بیکاری چند ماه میتونم استفاده کنم؟
لازم به توضیح هست که قبلا 6 ماه استفاده کرده ام و کل سوابقم 5 و نیم سال و مجرد هستم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر آخرین قرارداد کاری یکسال و بیشتر باشد ، میتوانید از مزایای بیمه بیکاری به شرط ثبت نام و احراز شرایط استفاده کنید