مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سیم کارت گم شده

سلام و خسته نباشید چند روز پیش احضاریه از طرف دادگاه برایم امد بعد از مراجعه به شعبه فهمیدم که با شماره سیم کارتی که گم کرده بودم شخصی از یه نفر چند کیلویی برنج خریده و یک چک داده که ان چک هم سرقتی اعلام شده حالا چون با شماره من تماس گرفتن و برنج را خریدن از من شاکی شدن خواستم بدونم ایا با یک تلفن منو میتونن متهم کنن درحالی که چک رو من ندادم و اطلاعی ندارم و سیم کارت من هم گم شده بود و اعلام مفقودی نکردم ، فروشنده دیده چک سرقتی اعلام شده از من شاکی شده و حقشو از من میخاد چون میگه با شماره من تماس گرفتن و برنج خریدن، ایا چک رو نباید استعلام میکرد با یه تلفن میتونه ثابت کنه که من ازش برنج خریدم ، ممنون میشم جواب بدید خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام صرف مالکیت سیم کارت به نام شما فقط قرینه ای است که شما نیز ممکن است در موضوع کلاهبرداری مذکور دخیل باشید پس از رسیدگی دادسرا و احراز اینکه شما در موضوع تقصیر و اطلاعی ندارید قرار منع تعقیب برای شما صادر خواهد شد .