مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی پرداخت مهریه

سلام پدر من سال 1356با همسر دوم خود عقد دائم عادی بدون ثبت انجام داده
و در سال 1372 پدر بنده طی درخواست همسر دومش مادر مرا به دادگاه برده و مواففت مادر من که همسر اول نیز میباشد را از دادگاه گرفته لازم به ذکر هست که هیچ عقدنامه یا صیغه نامه ای در خصوص همسر دومش قبل از حضور به دادگاه وجود ندارد
در ضمن در زمانی که پدر و همسر دومش از مادرم در برگه بازجویی دادگاه رضایت گرفته اند برای همسر دوم هیچ گونه مهریه ای و یا تعهدی برای همسر دوم ذکر نشده هم خودش ذکر نکرده و قاضی برای صدور رای چیزی ننوشته
حال سوال اینجاست با اینکه پدر من سال 72 از مادرم رضایت گرفته ولی در عقدنامه پدر و همسرش سال وقوع عقد را سال 56 نوشته و سال ثبت ان را سال 1385 که همسر دوم پدر میخواد مهریه خود را اجرا بذاره که مبلع خیلی زیادی میباشد که در این صورت به بقیه ورثه چیز خاصی نمی رسد
ایا دادگاه یا اداره ثبت برای پرداخت مهریه
تاریخ رضایت و رای دادگاه یعنی سال 72 را لحاظ میکند یا تاریخ وقوع عقد را لحاظ میکنند یا تاریخ ثبت ان را با توجه به اینکه در توافق نامه دادگاه هیچ مبلغی را پدر بابت مهریه نامادری من ذکر نکرده است و هیچ صیغه نامه ای که دال بر این باشد که سال 56 یعنی سال ازدواج غیر رسمی مهریه داشته باشد وجود ندارد

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

گرفتن رضایت از همسر اول ربطی به تعیین مقدار مهریه ندارد ، رضایت برای ازدواج است نه مسائل مالی پدرتان

پرسشگر :

سلام و خسته نباشید
در خصوص سوال من مهریه از تاریخ وقوع عقد لحاظ میشه یا تاریخ ثبت
قبل از ثبت هیچ مدرکی مبنی بر مهریه باشه وجود ندارد

یک وکیل

متوجه توضيحات طولاني شما نشدم
اگر مايل هستيد با 09123191645 تماس بگيريد