مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام. بنده چک یک میلیاردی دست کسی داشتم به عنوان ضمانت طرف از این مبلغ 410 تومن اجرایه زده اما بدهی من کلا 100 تومن هست درخواست توقف عملیات اجرایی هم دادم ولی هنوز چیزی مشخص نشده میتونم برای اینکه جلب نشم اعسار بزنم تا مبلغ دقیقش مشخص بشه چون میترسم اگه اعسار بزنم قاضی بگه 410 تومن رو قبول کردی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر بعد از قطعیت رای شما می‌توانید دادخواست اعسار دهید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر سفید امضا دادی و داخل سامانه صیاد ثبت نکردی به قاضی بگو

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به جزئیات داردزمانی که حکم قطعی شود قابلیت اعسار دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر بعد از قطعیت قابل اقدام به اعسار است

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

شما در این مرحله باید دفاعیات خود را طرح نمایید و اعسار بعد از قطعیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است
ولی شما در شرح دادخواست اعسار می توانید به این موضوع اشاره کنید و اعلام کنید که قبول ندارید و درخواست ابطال عملیات اجرایی داده اید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

الان زمان مناسب طرح دعوی اعسار نمیباشد و بعد از صدور اجراییه در صورت عدم پرداخت طلبکار میتواند حکم جلب بگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست اعسار تقدیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد
چنان‌چه توانایی پرداخت نیست می‌توان اعسار داد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و....