مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت در ضرب و جرح

با سلام
پنج ماه پیش با یه نفر از همکارانم درگیر شدم که بینی بنده دچار شکستگی شد و بنده ایشون را به دلیل ضرب و جرح و تهدید به قتل شکایت کردم ولی متاسفانه در پاسگاه به ایشان رضایت دادم و از طرف دادگاه قرار موقوفی تعقیب صادر شد و پرونده مختومه اعلام شد ایشون به بنده قول پرداخت تمام هزینه ها را داد ولی بعد از آن هیچ هزینه ای بهم نداد و نمیده حال بینی بنده کج شده و انحراف پیدا کرده و دکتر میگه که نیاز به عمل جراحی باز دارد و همچنین الان متوجه شده ام که بالای چشمم روی پیشانی ام باد داره و به همون شکل میمونه که قبل از اون نمیدونستم پزشکی قانونی شکستگی بینی و کبودی چشم و پیشانی را فکر کنم برام نوشت ، همچنین ایشون موقع درگیری شوکر دستش بود که میخواست به من بزنه ولی بهم نزد و من موقع شکایت در دفتر پیشخوان اسمی از شوکر نبردم و بخاطر استفاده از شوکر از ایشون شکایت نکردم ، ایا میتونم رضایتم را پس بگیرم و یا دوباره شکایت کنم و بخاطر دراوردن شوکر علیه بنده نیز از ایشان شکایت کنم
البته ایشان بنده رو به قتل و ایجاد مزاحمت در کار و اخراج از کار برای اینکه اگر رضایت ندی نیز کرد

تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر رضایت بی قید و شرط داده اید نمی توانید عدول کنید در زمان اعلام رضایت یا می بایست رضایت مشروط میدادید یا رضایت نمیدادید