مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تولد

سلام محل تولد من در شناسنامه شهرستان محل تولد پدرم هستش, در صورتی که خودم متولد شهرستان دیگری هستم میخاستم بدونم من با گواهی تولد بیمارستان محل تولدم میتونم برای تغییر محل تولدم اقدام کنم؟ و اینکه کجا باید اقدام کنم؟ ثبت احوال محل صدور شناسنامم کارمو انجام میدن یا باید از طریق مراجع قضایی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

تغییر محل تولد با گواهی بیمارستان تغییر محل تولد در شناسنامه مرجع صالح برای تغییر محل تولد در شناسنامه تغییر محل تولد محل تولد شناسنامه ثبت احوال مرجع صالح رسیدگی