مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام من ساكن شهر ديگری است

من آپارتمانی را پيش خريد كردم كه سازنده با بانک توافق كرده با معرفی خريداران واحدها به آنها وام بدهد. بهمن 98 از بانک جهت تشكيل پرونده وام تماس گرفتند و من مدارک خودم و يک ضامن را كه ساكن شهر ديگری است به بانک دادم. وام در اسفند به سازنده پرداخت شد و من از فروردين شروع به پرداخت اقساط كردم و البته هنوز سند واحدها آماده صدور نيست (احتمالا تير ماه صادر شود). حالا بانک ميگويد چون سند آماده نيست كه در رهن بانک قرار گيرد بايد ضامن قرارداد را امضا كند. ولی فعلا او نميتواند بيايد چون ساكن شهر ديگری است. لطفا راهنمايي فرمائيد كه آيا ميتوان بدون مراجعه حضوری ضامن اينكار را انجام داد؟

پاسخ ها :

امضای ضامن وام ضامن وام در شهر دیگر ضامن وام ضمانت وام ضامن وام