مشاوره حقوقی رایگان - تهمت لواط

سلام
بنده سرباز هستم. مدتی قبل با یکی از هم خدمتی هایم درگیر شده بودم که پس از درگیری او به دروغ گفت که من به او تجاوز کرده ام در صورتی که اینطور نبوده است و فقط گاهی اوقات با هم شوخی داشته ایم. اکنون این حرف بین همه پیچیده است!! از طرف دیگر هم عده ای از سربازان با او رابطه جنسی داشته اند. حالا سوالم این است که اگر از طریق قانونی و دادسرای نظامی بخواهم از او شکایت کنم چگونه میتوانم ثابت کنم که من با او رابطه نداشته ام؟ اصلا آیا من باید ثابت کنم یا او؟ اگر آزمایش بگیرند و مشخص شود که با چند نفر رابطه داشته چگونه میتوانم ثابت کنم که من جزو انها نبوده ام؟؟ ممنونم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. پیگیر ماجرا نباشید از موضوع دور شوید از فرمانده خود بخواهید که یگان خدمتی شما را عوض کند. اگر ایشان شکایتی مطرح کردند خودشان باید اثبات کنند. موضوع را به دادسرا نکشید و اجازه دهید که دوران خدمت شما راحت تمام شود