مشاوره حقوقی رایگان - وصول طلب و امانت

با سلام
بنده دو سال پيش تعداد هفت عدد سكه بانكى را كه از بانک تحويل گرفتم به يكى از نزديكان خود داده و او گفت كه آنها را در جاى امنى نگهدارى ميكند و لازم به ذكر است كه اعضاى ديگه خانواده نيز سكه ها را به او دادند و بانک رسيد دريافت سكه را به بنده دادند. الان چند ماه پيش كه خواستم بدانم رسيد تحويل سكه دست اين فرد هست و يا نه و اينكه او بابت نگهدارى سكه براى من در نزد خود رسيد بدهد. نه تنها رسيد نداد و اينكه مرا تهديد هم كرد و گفت كه چرا به او اعتماد ندارم . تا به امروز من مدركى ندارم ولى دو نفر ميدانند كه مال من دست او هست ولى حاضر نيستند همكارى كرده و شهادت دهند.
با اين شرايط بنده به چه صورت ميتوانم مال خود را پس بگيرم .
با تشكر

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام برای بررسی صحت صدق گفتار ایشان سریعا از ایشان درخواست عودت سکه های خود را بنمایید جنانچه طفره رفتند بدانید که فرد قابل اعتمادی نیستند سپس در مرحله بعدی از طریق ارسال اظهار نامه برای ایشان درخواست عودت سکه ها را نمایید در صورت استنکاف مجدد از طریق طرح شکایت در دادسرا به اتهام خیانت در امانت با توجه به گواهی شهود طرح دعوی نمایید موفق باشید .