مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت، گرفتن دستمزد و ابزار کار

سلام و درود
اینجانب برای دوستی طراحی و پیگیری تمام مراحل ساخت کابینت با حضور خودش در زمان خرید مصالح مورد نیاز توافق کردم و دو میلیون دستمزد و هزینه ها پرداخت کند. ولی متاسفانه بعد از ارایه نقشه و طراحی 3 بار نقشهای رو تغییر دادن و با وجود حضورش در خرید که اجناس از عمده فروش با نازلترین قیمت صورت گرفت و دور زدن من که پول ندهد تا آخر کار که نصب شد توهین فحاشی ون سبت ناروا زدن که من دزدی کردم از چوب و تغییر فاکتور و قیمت ها الان ابزار دریل فرز و اثاث دیگر را نمی‌دهد پدر آخرین روز ها صدای ضبط شدشو دارم و چندتا شاهد و بهانه میکند که مابقی برگها و نقشه با فاکتور اصلی رو بده درصورتیکه نصف برگه ها رو دادم ولی ایشان وسایل من رو نمی‌دهد پول بخور تو سرش و هرکسی رو که دیده آبرو منو برده که من دزدی کردم چگونه میتونم وسایل و حق حقوقم رو بگیرم
با سپاس فراوان از زحمات و سایت عالی تان

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام بدوا برای استرداد وسایل خود به ایشان اظهار نامه بدهید چنانچه استنکاف نمودند به جرم خیانت در امانت از طریق دادسرا بر علیه ایشان شکایت نمایید . موفق باشید