مشاوره حقوقی رایگان - وصول مطالبات

با سلام و خسته نباشید. بنده ساکن تهران هستم و صاحب یک کامیون. با راننده ای ساکن شهرستان همکاری داشتم و از دو ماه قبل مبلغ 3 میلیون تومان و 300 یورو به من بدهکار بودن و پرداخت نمیکنن. البته رسید ندارم و فقط پیامک ها راننده موجود هست و چند نفر شاهد. میخواستم بدونم از دفاتر قضایی تهران میتونم براش اظهارنامه بفرستم؟ و اینکه اگه پرداخت نکنن در مرحله بعد باید از شورای حل اختلاف تهران اقدام کنم یا شهرستان؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضائی تهران میتوانید برای ایشان اظهار نامه ارسال نمایید لیکن برای طرح دعوی میبایست مطابق ماده یازده قانون آیین دادرسی مدنی دعوي بايد در دادگاهي اقامه شود كه خوانده ؛ در حوزه قضائي آن اقامتگاه دارد .