مشاوره حقوقی رایگان - نفوذ در پرونده

بنده از بازپرس، قاضی تا تجدید نظر نفوذ کردن
حتی بنده با چهار شاهد هیچ وقت قاضی نتونستم و اجازه ندادن شاهد های خود بگیرد
رای قاضی بعد اعتراض در نیم ساعت قطعی شد و تحت تعقیب قرار گرفتم
1: پرونده راهی دارد به دلیل شکایت من در مورد همین پرونده متوقف شود تا تکلیف شکایت من برطرف شود
2 : آیا قاضی در جلسه اول می‌تواند بگوید کلاهبردار برو پولاشونو بده مگر نه حکم سختی برات میبرم

3 :

پاسخ ها :

نفوذ در پرونده اعمال نفوذ نفوذ