مشاوره حقوقی رایگان - آگاهی از مرحله دادخواست

با سلام لطفا بفرمایید
دادخواست و ضمائم از حیث شرایط قانونی در حال بررسی است 2- پرونده کلاسه ................ ردیف فرعی 2 با علت طرح رسيدگی به تجديدنظر خواهی نسبت به خواسته الزام به پرداخت پاداش پايان خدمت در ديوان عدالت اداری به تاریخ 1399/02/15 ثبت گردید و با شماره بایگانی......... به معاونت قضايی امور اداری استخدامی و فرهنگی (شعب تجديدنظر) ارجاع شد.
یعنی در چه مرحله ای است و من باید کاری انجام بدهم یا نه؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
در حال بررسی است.
در صورت دادگاه امری را صلاح بداند برای شما ابلاغیه می آید.(کاری لازم نیست انجام دهید)