مشاوره حقوقی رایگان - لایحه عدم حضور در دادگاه

با سلام بنده چند مدت پیش با ماشین به موتور سوار زدم و موتور سوار و سرنشین دیگه صدمه دیدن آیا الان که احضاریه از دادگاه برام بیاد بدون داشتن وکیل میتونم لایحه عدم حضور برای دادگاه بفرستم. چونکه تصادف من اردبیل بوده و خودم ساکن بوشهر هستم

پاسخ ها :

سیماسادات متولی باشی

سرکار خانم سیماسادات متولی باشی :

با سلام
بله و البته پذیرش موجه بودن دلیل عدم حضور شما بستگی به نظر قاضی محترم دارد.