مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک موتور سیکلت

با سلام بنده به مدت حدودا 12سال قبل دو دستگاه موتور سیکلت بنامم خریداری شده که دست به دست شده نمی دانم الان دست چه کسی هستش و فک پلاک نشده اند چطور باید اقدام کرد و چکار باید انجام داد که پلاک آنها از نام من حذف گردد که شاید سوءاستفاده ای صورت بگیرد
با سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هرچند در این 12 سال هر سوء استفاده ای قرار بود بشود انجام شده و شما خیلی دیر به فکر افتادید. اما باید دادخواست فک پلاک از طریق دادگاه تقدیم نمایید