مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی مهریه. ازدواج مجدد

باسلام و خسته نباشید. فرودین 97 حکم قطعی عدم تمکین زوجه صادر شد و اجراییه نیز صادر و زوجه کتبا اعلام کردند تمکی ‌نمیکنم. پرونده مهریه در اداره ثبت در حال پیگیری هست که یک کامیون و یک سواری و مالهای دیگر و خونه توقیف شد و رای صادر شد که خونه واسه زندگی و کامیون بابت امرار معاش آزاد و سواری و الباقی اموال بابت مهریه مزایده بزارم. و بنده در اعتراض به هییت نظارت گفتم رای صادره مورد قبول بنده هست ولی همسرم حتی روی کامیون و خونه دوباره اعتراض گذاشتند. سوال بنده اینه که آیا امکان هست اعتراض در مورد خونه که واسه زندگیه و کامیون که بابت امرار معاش بنده هست قبول بشه. و سوال دیگه اینکه حکم ازدواج مجدد گرفتم و همسرم هیچکدوم از شرایط 12گانه واسه طلاق را نتونسته واسه بنده اثبات کنه. ایا اگر من ازدواج کنم ایشون میتونه طلاق بگیره یا نه. در حالی که مهریه از طریق ثبت در حال پیگیری و بنده گفتم هر رای صادر بشه بنده انجام میدم. اگر ازدواج کنم و مهریه را در هر شرایطی بدم میتونه با ثبت ازدواج بنده طلاق بگیره. ببخشید متن طولانی و وقت گیری نوشتم. ممنون از پاسخگویی و لطفتون

پاسخ ها :

یک وکیل

بابت ازدواج مجدد،بخصوص نوع دائم بهتره از دادگاه اجازه و اذن ازدواج مجدد و بگيريد دراينصورت همچنين با فرض عدم تمكين، ايشان نميتواند از شرط ضمن العقد براي گرفتن راي طلاق ، اقدام كند
بابت مهريه :
ظاهرا دادگاه كاميون و منزل رو مستثنيات دين فرض نموده است
البته عملا پيش امده چنانچه متراژ و قيمت هر كدام بالا باشد
دستور تبديل انها صادر شده است