مشاوره حقوقی رایگان - تحقیقات محلی

با سلام آیا دهیار می تواند با مهر دهیاری استشهادیه محلی یکی از طرفین دعوای حقوقی رفع تصرف عدوانی را تایید کند؟ و آیا امکان احضار شریک های زمین مشاعی و راننده های تراکتور به عنوان شاهد از سوی قاضی در پرونده حقوقی رفع تصرف عدوانی وجود دارد یا خیر ؟
با تشکر

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

قانون مزیتی برای تایید دهیاری قائل نشده و دهیاری هم همانند سایر شهود می تواند اطلاعات خود را به مرجع قضایی ارائه کند تصرف عدوانی باید مشمول ماده 158 قانون آیین دادرسی مدنی باشد تا حکم صادر گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در این موارد دادگاه به کارشناس ارجاع می دهد. طرفین می توانند شهود خود را به دادگاه اعلام کنند