مشاوره حقوقی رایگان - درمورد دیه از بیت المال

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز بنده در سال 94 در خدمت سربازی توسط یک سرباز دیگر با اسلحه کلاچ مورد اصابت قرار گرفتم که از ناحیه فک و صورت مجروح شدید قرار گرفتم و تا کنون 15عمل جراحی قرار گرفتم و اون طرف را اعدام کردن فقط گفتن بیت المال دیه خود را میتوانی بگیری من برج 98,10 پرونده سازی کردم در شیراز گفتن پروندت فرستادیم تهران و هنوز خبری نشده. خواستم اگر بیام تهران کجا باید پرونده را پیگیری کنم با تشکر لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

شما باید به صندوق خسارات بدنی به نشانی تهران،خيابان شهيد احمد قصير(بخارست)،کوچه شهيد مقدس(4)،شماره 11 مراجعه نمایید
البته باز از دادگاه شیراز شماره نامه و مرجعی که فرستاده شده رو بگیرید