مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام .22سالمه و تقریبا 3ساله ازدواج کردم . شوهرم روزای اول خودشو نشون نمیداد ولی همین ک عروسی کردیم روی واقعیشو نشون داد .بزور گف باید بچه بیاری .همه کاراش زوریه .هر چیزیم ک باب میلش نباشه میزنه ب سیم اخر و ناسزا و فحش نیست ک ب منو خانوادم نگه .کتک میزنه .از خونه میره یه روز دوروز اصلا خونه نمیاد .زنگ میزنم جواب نمیده .واقعا خسته شدم .دیگه نمیتونم .چجوری میتونم جداشم توروخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اولا اگه شما رو کتک میزنه شکایت کنید ونامه پزشکی قانونی بگیرید که بعدها بدردتون میخوره
ثانیا مهریه رو به اجرا بذارید
ازطریق مهزیه میتونید فشار بیارید وتوافقی جدا بشین

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بتوانید عسر و حرج خودرا با توجه به رفتارهای ایشان ثابت کنید می توانید درخواست طلاق کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حقوق مالی ماده 29 قانون حمایت خانواده را به اجرا بگذارید

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام - برای طلاق باید ادله قابل قبولی موجود باشد،اگر ایشان کتک میزند میتوانید به پزشکی قانونی مراجعه و سپس شکایت کیفری انجام دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است در خصوص اقدام به ضرب و جرح از ایشان شکایت کرده و گواهی پزشکی قانونی بگیرید ، از طرف دیگر در خصوص نفقه و مهریه هم اقدام قانونی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احیاناً ضرب و جرح مجددی صورت گرفت می‌توانید بلافاصله با 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود و با مراجعه به پزشکی قانونی و یا نزدیک‌ترین مرکز درمانی گواهی پزشک بگیرید و شکایت کیفری مطرح کنید برای حقوق مالی خود از جمله مهریه و نفقه نیز اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است بدوا به مشاور خانواده مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر استمرار در کتک زدن داشته باشد به نحوی که بیش از یکبار حکم قطعی دادگاه مبنی بر کتک زدن شما صادر شود آن زمان میتونید دادخواست طلاق دهید و دادگاه خانواده حکم طلاق شما را صادر خواهد کرد در غیر این صورت این جزو موارد مجاب کننده دادگاه برای صدور حکم طلاق از جانب زوجه نیست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

زوجه باید عسر و حرج خود را اثبات نماید تا بتواند طلاق بگیرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زمانی که شما. ا مورد ضرب و جرح قرار می‌دهد با پلیس 110 تماس گرفته تا صورت جلسه شود و سپس شکایت نمایید نسبت به توهین نیز با وجود شهادت شهود و یا ادله دیگر شکایت کنید و در نهایت به دلیل عصر و حرج می‌توانید طرح دعوی طلاق نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورت ترک زندگی زناشویی از سوی شوهر به مدت 6 ماه و علی رغم وجود تمکین از سوی زن گر مرد نفقه‌ای نپردازد می‌توانید شکایت ترک انفاق نموده و دادخواست طلاق به علت عصر و حرج مطرح نمایید اما با چند بار خروج ایشان و بازگشت بعد از چند روز ین موضوع اثبات نمی‌گردد از سویی اثبات سوء اخلاق چنین مردی نیز مشکل است مگر آنکه از ایشان تعهدنامه مبنی بر ترک رفتارهای سو داشته باشید یا با کوچکترین ضرب و جرح به پزشکی قانونی مراجعه و نامه ضرب و جرح داشته باشید تا بتوانید خوف ضرر بدنی و جانی را در دادگاه ثابت و مسکن علاءده برایتان اختیار کند و نهایتاً ی‌توانید برای طلاق به این موضوع نیز استناد کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید شرایط به صورت دقیق بررسی شود

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. شما می توانید با استناد به عسر و حرج از همسرتان جدا شوید. ولی قبل از آن، با طرح شکایت کیفری بابت فحاشی و ضرب و شتم دلایل قوی برای وجود عسر و حرج خود فراهم نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از در این خصوص مشاوره تلفنی داشته باشید راهکار و موارد زیاد می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فحاشی، ضرب و جرح و ترک خانه از جمله عواملی است که شما می‌توانید با اثبات آنها، عسر و حرج خود را احراز نمائید و اقدام به متارکه بنمائید.