مشاوره حقوقی رایگان - قرض کردن پول

سلام من از یک نفر 40تومن پول قرض کردم
وبعد از یک سال آن 40تومن دادم
هی گفت ک پولمو بده من تو اون یک سال نداشتم ولی بعد از یک سال پولشمو کامل دادم
حالا طرف بعد از گذشت یک ماه ک پولشو گرفته رفته شکایت کرده ک من ضرر و زیانمو میخوام
ایا باید بهش بدم ضرر زبانشو ؟

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اگر در موعد مقرر پرداخت ننموده باشید مشمول خسارت تاخیر تادیه می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از تاریخ مطالبه، خسارت تأخیر تأدیه تعلق خواهد گرفت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تاریخی که پول خود را مطالبه کرده و شما پرداخت نکرده اید خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقتی پولوش گرفته ضرری و زیانی دیگر متصور نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اثبات ضرر و زیان در اینخصوص مشکل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از تاریخ مطالبه باید خسارت تاخیر تادیه پرداخت گردد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه شامل آن میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مشخص ننموده اید آیا سندی بین شما از جمله چک یا دست نویس یا سفته بابت بدهی صادر شده ، هریک آثار جداگانه دارد ، به هرحال نظر قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است .
سوال خود را با جزئیات مطرح نمایید

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب
اینکه توافقی بین شما برای پرداخت بدهی بوده یا خیر موثر است. در قانون برای بازپرداخت دیون پولی با شرایطی خسارت تاخیر تادیه در نظر گرفته می شود. اینکه ایشان استرداد پول خود را خواسته باشد و شما تمکن داشته باشید و بدهی وی را ندهید و ....

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله از تاریخ مطالبه لغایت پرداخت کامل به وی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مسولیتی متوجه شما نیست دیگر