مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین آپارتمان

با عرض سلام بنده از برج10 سال 1402 ساکن یک واحد آپارتمان شدم که مالک حدود 4 دانگ آن می باشم همسر سابقم اواخر برج10 این آپارتمان را به اجرای احکام معرفی نمود برای مهریه و اجرای احکام نیز یک هفته بعد کارشناس معرفی نمود برای قیمت گذاری و بعد من درخواست مستثنیات دین نمودم بدلیل اینکه هیچ دارایی دیگری بجز این 4 دانک آپارتمان ندارم ، دادرس اجرای احکام ابلاغ نمود از نظر ایشان بعنوان مستثنیات دین مورد قبول نمی باشد و مزایده و فروش انجام میشود ، به دادرس مراجعه نمودم و عنوان نمودم طبق قانون یک منزل در حد عرف جزء مستثنیات می باشد و طبق نظر کارشناس قیمت گذار نیز مبلغ آن بسیار پایین می باشد ، دادرس درجواب گفت ، اگر بخواهیم قانون را رعایت کنیم که نمی توانیم مهریه وصول کنیم ، بعد به اعتراض به قاضی اجرا مراجعه نمودم ایشان هم نظر دادرس را تایید نموده و امروز از اجرای احکام برای مشخص کردن اینکه آپارتمان تحویل چه کسی است مراجعه و به بنده گفتند آپارتمان امانت پیش شما تا زمان مزایده و فروش. لطفا بنده را راهنمایی کنید چه اقدامی می توانم انجام دهم با وجودی که هیچ دارایی دیگری ندارم . در ضمن دستوری هم از رئیس دادگستری .......گرفتم که ایشان به صراحت فرمودند به قاضی اجرا که این آپارتمان جزء مستثنیات می باشد ولی باز قاضی اجرا توجهی ننمودند لطفا بنده را راهنمایی فرمایید . پیشاپیش بسیار سپاسگذارم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه پاسخ درخور حقوقی لازم است که اسناد و مستندات مرتبط مورد مطالعه قرار گیرند.