مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن غرامت یا جانبازی

سلام و خسته نباشید. من سرباز ارتشم پدافند هوایی. هر دو زانوی من دچار آسیب شد و هردوتا رو در مدت چهارماه عمل کردم. دکترم گفت بخاطر ساییدگی مفاصل اگه عمل نکنی باز هم ساییده میشه و از کار می افتی. عمل موفق بود ولی بعد چند ماه با پارگی مینیسک و رباط روبرو شدم. البته این بار فقط زانوی راستم رو عمل کردم. عمل موفق بود و توی بعثت تهران. ولی با این همه عمل از قدرت زانوهام کم شده و مثل افراد مسن و میانسال شدم. توان و قدرت توی زانوهام ندارم تمرینات توان بخشی و فیزیوتراپی جواب نمیده. آسیب هایی که دیدم بر اثر تصادف و زمین خوردن و این جور اتفاق ها نبود طی تنبیه و مانور رژه و بشین پاشو بود. تدریجی و با گذشت زمان درد هر روز بیشتر و بیشتر می‌شد. هنوز هم سربازیم. میتونم جانبازی یا غرامت بگیرم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

غرامت و دیه میتونم بگیرم؟

دریافت غرامت سربازی جانبازی در سربازی آسیب دیدگی در حین خدمت سربازی غرامت سربازی جانبازی سربازی غرامت