مشاوره حقوقی رایگان - ارسال اظهارنامه

سلام من با شرکتی قرارداد بستم که دستگاه هایی را برای من بفرستد پولش هم دادم به تعهدش عمل نکرد اظهارنامه نوشتم اقدامی نکرد اظهارنامه فسخ قرارداد نوشتم این شرکت بدون توجه به اظهارنامه دستگاه ها را به صورت ناقص فرستاد الان متاسفانه مجددا به من پاسخ نمی دهد که بقیه دستگاه ها رابفرستد سوالم این است که آیا مجددا اظهارنامه بنویسم چیکار کنم دارم ضرر میکنم باتشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به ارسال مجدد اظهارنامه برای ایشان نیست طرح دعوی الزام به انجام تعهد به طرفیت شرکت مذکور مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده می توانید طبق قرارداد معامله را فسخ کنید.
اگر شرط فسخ نباشد باید دا‌دخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام لازم نیست مجدد اظهارنامه ارسال نمایید
دادخواست بدهید و الزام ایشان به انجام تعهد را مطالبه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنظیم و متن اظهارنامه باید توسط وکیل انجام شود چرا که واجد اثر قانونی بوده و اگر شرایط را رعایت نکنید میتواند اصلا اثری نداشته یا چه بسا به ضرر شما تمام شود
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیازی به ارسال مجدد اظهارنامه نمی‌باشد‌. حسب مورد با عنایت به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین یا شما می‌توانید دادخواست به خواسته فسخ معامله را به ثبت برسانید یا شما می‌توانید دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد به صورت کامل اقامه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ارسال اظهارنامه چیزی در این مورد عاید شما نمی‌کند و باید فکر طرح دعوی باشین

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به مفاد قرارداد میتوانی الزام شرکت به انجام تعهد یا فسخ قرارداد را مطالبه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
لازم نیست مجدد اظهارنامه ارسال نمایید
دادخواست بدهید و الزام ایشان به انجام تعهد را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مجدد نیاز نیست
دادخواست متناسب مطرح گردد