مشاوره حقوقی رایگان - ماموریت آموزشی

سلام.وقت بخیر.کارمندرسمی دانشگاه علوم پزشکی هستم.بالیسانس پرستاری استخدام شدم وبعدچندسال مدرک ارشدگرفتم که برای من اعمال شد.البته ازماموریت آموزشی استفاده نکردم.درحال حاضردرمقطع دکتراپذیرفته شدم ولی گفتن چون یک بار مدرک اعمال شده امکان استفاده ازماموریت آموزشی وجودندارد چون اگه ماموریت آموزشی داده بشه بعدپایان تحصیلات بایدمدرک اعمال بشود.میخواستم بدونم این حرفشون درست هست واگر هست من میتونم تعهد بدهم که ادعای اعمال مدرک ندارم وبعداتمام تحصیلات فراخوان های هیات علمی روشرکت میکنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از مرجع مربوطه می‌بایست موضوع را پیگیری نمود

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را حضوراً از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بنظر امکان پذیر می باشد از کارگزینی پیگیری نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.