مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه نظامی صالح برای سرباز فراری

باسلام
بنده اهل شیراز هستم، بعد از اتمام آموزشی و یک ماه خدمت در یگان سیستان و بلوچستان به دلیل طلاق مادرم از همسرش مرخصی اضطراری گرفتم و دیگه نتونستم برگردم چون مادرم و دخترکوچکش که خواهرم میشود و مادربزرگ مادریم سرپرستی ندارند و موندم و مجبورم با مدرک لیسانس بروم کارگری فعلا..
لازم به ذکر است که من تک پسر هستم،
میخواستم بدونم بنده الان میتونم به دادگاه نظامی شیراز برای تعیین تکلیف و حکم خودم مراجعه کنم؟چون خیلی اضطراب دارم و میخوام زودتر تکلیفم مشخص بشود و تا مطالب درسی از ذهنم نرفته بتونم آزمون پروانه وکالت بدم.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما می‌بایست خدمت تحت پرچم خود را انجام داده تا بتواند به سایر امور ورود نمایید