مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

با سلام و خسته نباشين پدر شوهرم وكالت بلاعزل از سهم الارث شوهرم داره و من سند خونه را با مهريه ام توقيف كردم و خونه هنوز به نام شوهرمه ايا پدرشوهرم ميتونه مداركی ارايه بده كه خونه را با قولنامه فروخته؟ و اگه ميتونه شوهرم اگه اقرار كنه اين قولنامه واسه فرار از دينه كمكی تو گرفتن ملک ميكنه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه شما بعد وکالتنامه ولی قبل از بیع توقیف کرده باشید فروشش غیر قانونی هست مگه اینکه قولنامه به تاریخ قبل تنظیم کرده باشه که تشخیص اصالت اون با دادگاهه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer