مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام و احترام
بنده برای یکی از اشناهامون 6عدد فرش برداشتم که نصف شو نقد دادن بقیه شو 3برگ چک که بخاطر اینکه از استان گیلان به کاشان بفرستن و مشکلی پیش نیاد از طریق پست به اسم بنده نوشتن و من نیز پشت برگه چک و امضا کردم .... چک اولی پاس شد الان فرد خریدار میگه فرش مشکل داره و باید تعویض بشه، شرکت هم میگه کالا رو مرجوع کنید تا تعویض کنیم .. فرد خریدار هم میگن نخیر یا فرش دیگه ای رو بفرستید برام بعد من مرجوع کنم یا چک و بیارید با پول رو فرش ها رو ببرید ... الان نزدیک 2ماه هم هسش از فرش دارن استفاده میکنن .... الان هم میگن ما چک و مسدود میکنیم یا چک رو پول نمیکنیم ... بنده الان به عنوان ضمانت امضا کردم این وسط باید چیکار کنم که بنده هم گیر نیوفتم؟
ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تا فرش معیوب مرجوع نگرددوکارشناس شرکت علت عیب را متعلق به شرکت نداند,فرش دیگرراجایگزین آن نمی کند.جلو گیری ازپرداخت چک به اتهام واهی,جرم بوده وبرای جلو گیری کننده زندانی دارد.ضمنا شما بعنوان ضامن وصادر کننده چک باهم متضامنا مسول پرداخت چک می باشید

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
چک قابل وصول هست و باید پاس بشه
مگر اینکه توافق ثانوی بین طرفین صورت بگیره
درغیر اینصورت به بهانه خرابی و عدم اقدام نمیشه چک رو مسدود و پاس نکرد
و چنانچه وصول نشه و از طریق دادگاه اقدام بشه شما هم بعنوان ضامن مسئول پرداخت هستید