مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حقوق مستمری

باسلام مادر خانم بنده صدو پنجاه هزار تومن حقوق مستمری میگیره و بهمین دلیل از پوشش کمیته امداد خارجش کردند بهمین دلیل میخواد حقوق را به دخترش واگذار کنه تا دوباره بتونه تحت پوشش کمیته باشه
1.ایا امکان انتقال حقوق وجود داره؟
2.کمیته استعلام بگیره مشخص میشه حقوق منتقل شده یا اینکه فقط اعلام میشه که نامبرده دیگر از تامین اجتماعی حقوق نمیگیره
باتشکر

پاسخ ها :

انتقال حقوق مستمری پوشش کمیته امداد مستمری