مشاوره حقوقی رایگان - محل صدور تعویض شناسنامه قدیمی

باسلام
من متولد تهران هستم وساکن اصفهانم شناسنامه ام قدیمی هست برای تعویض فرستاده میشه تهران؟ واینکه آیامحل صدور اصفهان میشود؟ یعنی جایی که ساکن هستم زده میشه؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود محل صدور تغییر نمیکند
اصفهان اقدام میشود و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تغییر در مفاد سند صرفاً به حکم قضایی و به استناد دلایل محرز صورت خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هیچ تغییری در شناسنامه شما رخ نخواهد داد نگران نباشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید تا پاسخ دقیقتری دریافت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
محل صدور شناسنامه شهر تهران باقی می‌ماند و تغییری در این خصوص حاصل نخواهد شد.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به تهران ارسال و مجدد تهران درج میشود