مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت صلح نامه با صلح حقوق

تفاوت صلح نامه زمین با صلح حقوق زمین که هر دو رسمی و در دفاتر تنظیم میشوند چی هست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صلحنامه زمین نسبت به اصل مالکیت و صلحنامه حقوق زمین نسبت به منافع ملک است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ما در صلحنامه مالکیت و منافع منتقل می‌شوددر صلح حقوق منافع منتقل می‌گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

صلح زمین انتقال خود زمین ولی صلح حقوق
واگذاری حقوق مرتبط با زمین مانند حق انتفاا و حق ارتفاق و حق عبور و غیره میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد منظور از صلح‌نامه انتقال عین و منافع است و منظور از صلح حقوق زمین، انتقال منافع زمین است.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در قالب صلح حقوق صرفا منافع و حقوق متصوره شخص قابل انتقال است ولی در عقد صلح محدودیتی وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام هر دو چون در دفتر خانه انجام شده است رسمی و قانونی است باید ببینیم هدف از تنظیم صلح نامه چیست و بعد تصمیم بگیریم کدام یک بهتر است سوال شما کلی است

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود صلح حقوق معمولاً مصطلح نیست و صلح منافع منظور می‌باشد یعنی حق استفاده از ملک

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صلحنامه زمین خود زمین منتقل میشود و در صلح حقوق صرفا منافع آن