مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت مفقودی

با سلام ، من یک سال و نیم پیش سیم کارتم مفقود شد و چون تا به حال از آن استفاده نکرده بودم ، اهمیتی به مفقود شدن آن ندادم تا اینکه متوجه شدم با همان شماره ی مفقود شده ، فردی 1 سال و نیم است که از سیم کارت من استفاده میکند ، بلافاصله خط را مسدود کرده و درخواست المثنی سیم کارت را برای خودم دادم ، میخواستم بدانم آیا ممکنه ایشان کلاهبرداری یا خلافی با سیم کارت من کرده باشند ؟ در این یک سال و نیم هیچ شکایتی به دست من نرسیده ولی خیلی نگرانم ، آیا لازم است شکایتی در جایی ثبت کنم که سیم کارت در این یک سال و نیم دست من نبوده ؟ توجه بفرمایید هیچ شکایتی در این یک سال و نیم دریافت نکردم و شخص مذکور ادعا دارد که از سیم کارت برای استفاده ی روزانه برای تماس با خانواده اش بهره برده است

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر احتمالی متصور است، عدم مسدودی سیم کارت در وقت مفقودی میتواند اقدام علیه خود باشد

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

باسلام
شما باید از طریق دادگاه شکایت مبنی بر مفقود شدن سیم کارت ثبت می‌کردید که در صورت کلاهبرداری و... بتوان اثبات کرد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بله هر جرمی که با این خط اتفاق بیفتد مسئول شما هستید مگر اینکه ثابت نمایید سیم کارت را گم کرده اید میتوانید از ایشان دستخط بگیرید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بله به اپراتور مراجعه وپیگیری نماییر