مشاوره حقوقی رایگان - حق ورودی و پول شارژ

سلام
موقع اسباب کشی بدلیل ماه رمضان ساعت 2 صبح اسباب بردیم از ورود ماشین ممانعت کردن ولی به 110 زنگ زدیم و اجازه ورود دادن مشروط بر پرداخت حق ورودی 350 هزار تومن ولی ما اسفند قولنامه کردیم و نگهبان اون موقع گفت حق ورودی 200 تومن هست اما اسباب هارو فرودین بردیم حالا آیا حق دارن 150 اضافه بگیرن؟ آیا میشه لج کنم و پول شارژ فروردین رو که 150 هزار تومن هست ندم؟
سوال دومم اینه که اسباب که بردیم آسانسورو قطع کردن گفتیم آسانسورو چرا قطع میکنید گفتن موقع اسباب کشی مصوبه هیت مدیره هست که قطع بشه گفتیم اسباب از راه پله میبریم بالا اما میخوایم با آسانسور بیایم پایین چون طبقه پنجم خونمون و خسته کننده اما وصل نکردن ، آیا حق دارن این کارو کنن؟
پول شارژ 150 تومن هست و مصوبه هیت مدیره هست آیا میشه از مدیر ساختمان فاکتور خواست که 150 تومن هر ماه رو کجا خرج کردی؟ یا چون مصوبه هیت مدیره هست بدون چون و چرا باید پرداخت کنیم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخت حق شارژ تا روز تخلیه هستید