مشاوره حقوقی رایگان - پرسش درباره علت وجود حکم قضایی برای خودرو

سلام خسته نباشید بنده یک ماشین سال 97 صفر کیلومتر بصورت نقد از سایپا خریداری نمودم کلیه مدارک هم به دستم رسیدن هیچ مشکلی یا خلافی هم ماشینم نداره ولی یک ماه پیش داشتم میرفتم شرکت که پلیس را جلو بنده را گرفت مدارکم را که چک کرد گفت رو ماشینت حکم قضایی اومده گفتم چه حکمی گفت علت حکم معلوم نیست باید بری ببینی علت حکم چیه مدارکم را هم اعم از گواهینامه کارت ماشین بیمه شخص ثالث را هم از بنده گرفت گفت اول باید بری مشکل حکمی که رو ماشینت اومده رو حل کنی بعد بیایی دنبال مدارکت منم الان یک ماهه که رفتم پلیس 10 استعلام گرفت گفت حکم قضایی رو ماشینت اومده ولی نمیدونیم کی حکم را صادر کرده رفتم راهنمایی رانندگی هم استعلام گرفتم و همین جوابو هم بهم دادن رفتم خدمات قضایی همین جوابو دادن بنده نه شاکی دارم و نه مشکل قانونی الان نمیدونم چکار کنم مدارکم الان 1 ماهه دست پلیس راه مونده

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به تعویض پلاک مراجعه کنید ,که دقیقا مشخص می شود توسط چه مرجعی توقیف شده.احتمالا توسط اجرای احکام مدنی,بابت بدهی ومحکومیت شما ویاتوسط اجرای احکام کیفری بابت جزای نقدی که قبلا محکوم شدید توقیف شده است.