مشاوره حقوقی رایگان - اعزامی برج اردیبهشت و نرفتن به خدمت

سلام وقت بخیر.من برج اردیبهشت اعزام میشوم ولی نمیخواهم بروم.
چه مشکلی پیش میاد.هنوز اعلام نشده که کجا افتادم.
آیا میتونم نروم و اگر نروم غیبت میخورم؟ من خیلی ها رو دیدم10 سال غیبت داشته فرد و کلا همون 2 سال رو خدمت کرده.
از این بابت میشه کاری کرد؟
مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام. بله غایب محسوب و مشمول قوانین غایبین خواهید شد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام غایب محسوب ومجازات میشوید وادرس شمارو داشته باشند جلب میشوید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله غیبت مبخوربد و درایتده دچار مشکل میشوید