مشاوره حقوقی رایگان - جریمه اشتباهی پلاک خودرو

مالک محترم وسيله نقليه به شماره پلاک: شخصي ايران ........ قبض صادره شده براي شما به شرح زير است.شماره سريال: ... تاريخ و ساعت: 1403/1/16 12:07 محل تخلف: پليس راه هشترود زنجان ثبت با تاخير نوع قبض: دوبرگي وسيله نقليه: سواري سايپا سفيد تخلف ها: 1: تجاوز از سرعت مجاز (تا سي كيلومتر در ساعت) مبلغ: 600000 شناسه قبض: ... شناسه پرداخت:... پليس راهور فرماندهي انتظامي ج.ا.ايران
این پیامک برام اومده درصورتی که در این تاریخ ماشین در پارکینگ در تهران بوده باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به راهنمایی و رانندگی استان مربوطه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق پلیس محترم راهنمایی با رانندگی می‌بایست موضوع را اقدام نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید به راهور مراجعه نمایید