مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

با سلام همسر اینجانب در شهرستان سیرجان در یک معدن مشغول بکار شدن و بنده نیروی رسمی اداره دارایی هستم که متاسفانه با درخواست انتقال به تبعیت از همسر من مخالفت شده و میگویند شوهر شما باید یا کار دولتی داشته باشد یا نظامی باشد ایا واقعا این موضوع صحت دارد و چون شوهر من در بخش خصوصی کار میکند من نمیتونم از این قانون استفاده کنم؟ در غیر اینصورت از چه طریقی باید پیگیر درخواستم باشم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

قانون تبعیت از همسر مربوط به مشاعل دولتی است .به طریق دیگری مثل بیماری و در عسر وحرج بودن تقاضای انتقال به شهر نزدیک محل کار شوهرتان نمائید